Verven & Lakken

De verven van Verfland zijn van een professionele kwaliteit. Dat merk je als je er mee werkt. En dat zie je, nu en een groot aantal jaren daarna.

Trimetal
Trimetal levert complete verfsystemen van professionele kwaliteit. Je kunt rekenen op een lange levensduur van de verf, zodat je jarenlang plezier hebt van je schilderwerk. Trimetal gebruikt alleen milieuvriendelijke grondstoffen. Zo is werken met deze verf duurzaam en veilig.

Sikkens
Sikkens wil ervoor zorgen dat jij altijd topresultaten haalt met hun producten. De eigen onderzoeksafdeling van het bedrijf werkt voortdurend aan het verbeteren van hun producten. Zo combineren ze technische topprestaties met maximale productiviteit en duurzaamheid.

Caparol
Caparol staat voor verfvertrouwen. Muurverf, lakverf en vloercoatings: dit merk levert alle binnen- en buitenmuurverven met de beste eigenschappen. Hierdoor is de verf geschikt voor zelfs de meest uitdagende schilderklussen.

MeesterZ
MeesterZ is een compleet assortiment professionele muurverven en primers. MeesterZ biedt muurverven die hoogwaardig van kwaliteit én scherp geprijsd zijn. Voor elke opdracht is er een geschikte MeesterZ muurverf.

Ook bij de primers die MeesterZ heeft ontwikkeld voor binnen en buiten, staat de kwaliteit voorop.

Onze primers zorgen voor de juiste hechting op de ondergrond, een essentiële stap in het verfsysteem. Met de primers van MeesterZ bereid je de ondergrond perfect voor op een vakkundig eindresultaat.