OVER VERFLAND

Bij Verfland vind je professionele verf voor elke klus. Of je nu aan de slag gaat met het schilderen van je eigen zaak of het opknappen van je privéwoning: wij staan voor je klaar. Bij ons vind je verf en aanverwante producten van professionele kwaliteit. Dezelfde producten waar vakschilders mee werken. En dat merk je. In het gebruiksgemak nu, en in de kwaliteit en duurzaamheid straks. Zo heb je jarenlang plezier van je werk.

SERVICE VOOR ELKE SCHILDERKLUS

Bij Verfland kun je rekenen op de beste service. In onze vestiging krijg je altijd tips over de toepassing van je verfproducten. Heb je een vraag tijdens je klus? Dan bel je gewoon met de mensen op de vestiging bij jou in de buurt. Zij helpen je met deskundig advies, zodat jij het beste resultaat behaalt met je schilderklus. Komen we er telefonisch niet uit, dan komt onze adviseur bij je langs om de situatie te beoordelen. Gewoon als service, zodat jij het maximale haalt uit onze verfproducten.

ONZE HISTORIE ALS VERFVAKHANDEL

Verfland is begonnen als Belgische verfgroothandel. De ambitie was om ervaren thuisschilders te voorzien van professionele verfproducten en advies van vakmensen. In de jaren die volgden, breidde Verfland uit naar Nederland. Inmiddels is Verfland in Nederland onderdeel van Verfsterk Groep en uitgegroeid tot een franchiseformule. Wat in de loop der jaren hetzelfde is gebleven, is de focus op kwaliteit. In elke Verfland-vestiging kunnen consumenten, professionals en zzp’ers terecht voor professionele verf en een persoonlijk advies.

Meer weten over onze franchiseformule? Neem dan contact met ons op!